worldmap white

Miljø og sikkerhed

Sikre og bæredygtige maskiner

Det er altid sikkert at bruge vores maskiner. Sikkerheden er vores hovedprioritet – dine medarbejdere skal kunne arbejde uden risici. Vores motto? At komme hjem rask efter en arbejdsdag.

Overensstemmelse med standarden

I EU designer vi vores maskiner i overensstemmelse med maskindirektivet. Uden for EU designer vi i overensstemmelse med de gældende love og bestemmelser i destinationslandet.

Hvert af vores design afprøves først af en ekstern sikkerhedskonsulent. Konsulenten er ansvarlig for sikkerhedsdossieret med de obligatoriske dele, f.eks. risikovurderingen. Det betyder, at vores maskiner altid overholder de seneste sikkerhedsretningslinjer.

Ligeledes er det vigtigt, at dine medarbejdere kender, hvordan maskinerne fungerer. Derfor tilbyder vi to oplæringskurser: for operatører og for vedligeholdelsesmedarbejdere. Et korrekt udført arbejde gør et arbejdsmiljø endnu sikrere.

En bæredygtig strategi

Vi lægger også mærke til bæredygtigheden, når vi producerer vores maskiner, som en del af vores strategi for at holde driftsomkostninger så lave som mulig. Vores nøglepunkter:

  1. Nederlandsk enkelthed: Opnå det samme resultat med færre bevægelige dele;
  2. Det kan være dyrere at købe bæredygtige, energieffektive motorer, men det koster mindre at vedligeholde og bruge dem;
  3. Elektrificering af maskinerne.

Hos Elten er vi ikke kun interesseret i vores maskiner, men vi er også interesseret i verden. Brugen af energieffektive motorer er en del af vores bredere bæredygtige tilgang. Med affaldssortering, el-biler og LED-belysning sikrer vi, at vores selskab bruger mindre energi. Det er vores bidrag til en sundere verden.

Elten Logistic Systems: 7 grunde til hvorfor

 

Standardløsninger

 

Robust design

 

Ergonomisk og sikker

 

Høj kapacitet og pålidelighed

 

Langsigtet vision

 

Lave ejeromkostninger

 

24/7 tilgængelighed

Distribution
Worldmap