worldmap white

Om Elten

Om Elten Logistic Systems | Automatiske håndteringssystemer

Dit selskab håndterer stadigt større volumener, mens dine kunder er vante til at modtage deres lagerbeholdning hurtigere og hurtigere. I mellemtiden konkurrerer du I stigende grad med fremmede produktionsselskaber. Hvordan holder du dig foran?

Elten Logistic Systems udtænker ikke på kanten

Selvfølgelig udvikler Elten løbende nye produkter med den seneste teknologi. Den eneste grund til, at kunder såsom Albert Heijn og Amazon samt lokale selskaber har valgt Elten i årevis, er Eltens særskilte princip om ‘gennemtænkt enkelthed’.

Eltens ingeniører bruger 20.000 timer pr. år på at udvikle enklere maskiner. Maskiner, der præsterer bedre og holder længere. Maskiner med færre dele, reduceret risiko for fejl og lavere ejerskabsomkostning. Maskiner, der præsterer og har længere levetid.

Resultatet?

Din produktions kontinuitet holder sig højest mulig

Du sparer penge, tid og plads på reservedele

Kunder vælger dig takket være din pålidelighed ved levering

 

 

Den bedste løsning til din logistikproces

Du finder også en egnet løsning til din logistikproces hos Elten – hvad enten du leder efter en standardmaskine eller en tilpasset maskine, en enkeltstående maskine, der kan integreres, eller et fuldt nøglefærdigt system. Elten tilbyder endda løsninger til særdeles høje kapaciteter, steder med begrænset plads og til ualmindelige formater.

Rettidig levering

Elten har imødekommet sine kunders ønsker på den bedst mulige måde siden 1981. Som projektagentur for (internationale) kunder samarbejder Elten med permanente partnere og leverandører, eksperter og permanent personale samt fleksible medarbejdere. Det gør Elten i stand til midlertidigt at øge indsatsen for større projekter.

Gnidningsfri installation 

De rigtige specifikationer sikrer en gnidningsfri installation. Ud over den omfattende lagerbeholdning og 3D-tegningerne inviterer Elten dig til at se de eksisterende anlæg. Dette hjælper dig med at forstå præcist, hvordan maskinerne fungerer. Maskinerne samles og afprøves så internt. Når du har godkendt maskinen i drift, kan du også sikkert godkende leveringen.

Enkel betjening

Elten leverer dine maskiner klar til brug og oplærer dine operatører med demonstrationer og ved at gennemgå vejledningerne sammen. Med fjernsupport døgnet rundt, alle ugens dage, et enkelt bestillingssystem og et halvt eller helt års forebyggende vedligeholdelse

kan du være forvisset om, at din maskine fungerer.

Vil du vide, hvad Elten kan gøre for dig? Kontakt os.

Send en e-mail Ring til +31(0)36 – 547 4080

Gerwin Achterberg - CEO Elten Logistic Systems B.V.

Gerwin Achterberg
Send en e-mail

Hilbert Achterberg - SEO Elten Logistic Systems

Hilbert Achterberg
Send en e-mail

Arie Achterberg - CEO Elten Logistic Systems B.V.

Arie Achterberg
Send en e-mail

Nyheder
Distribution
Worldmap